FAQ 🤔

Zeg! Wie ben jij eigenlijk?!

Astrid Poot, denker en maker. En blue collar filosoof (‘Hey, dat kan helemaal niet!’ roep je uit. ‘Hahaha echt wel!’ roep ik terug.) De andere dingen die ik doe vind je hier: astridpoot.nl. Goed Maken is het podium waar ik mijn ethiek onderzoek langzaam naar toe verplaats. Hier vind je bijvoorbeeld mijn blogs. Wat nog niet verplaatst is vind je hier.

Maar wat ga je dan concreet doen?

  • Ik heb al veel gedaan en gedacht, mijn verzamelde onderzoek vind je hier. De conclusies en tools uit dit onderzoek zal ik herschrijven voor deze site. Geef me daar even tijd voor.
  • Verder: Ik geef workshops en lezingen over mijn onderzoek. Laat weten als je dat wil: astrid@goedmaken.org. En ja, ook (juist) goed voor corporates.
  • En ik ga weer in gesprek: in podcasts en interviews. Weet je of ben je een goede gast? Laat me weten: astrid@goedmaken.org.
  • Het DIY Ethiek Handboek. Een groeiend boekje met tools waarmee je jouw moreel kompas vindt en ermee leert navigeren. 

Wat komt:

Waarom is dit zo’n lelijke site?

Prioriteiten. Die mooie site komt wel een keer. Beginnen is key, lelijkheid is PUNK.

Kan ik mee doen?

Zeker! Mail maar: astrid@goedmaken.org Met je ideeën, kritiek, alles.

Ik vind jou echt naïef en er is al zoveel over ethiek gepubliceerd. 

Klopt, heel naïef. En dat hou ik graag zo, want anders zou ik zuur en cynisch worden. En daarnaast: het kan nooit genoeg over ethiek gaan. Echt nooit. Maar: veel van wat er is heeft mij niet geholpen, ik hoop dat we met Goed Maken het goede wat makkelijker maken.