DIY ethiek handboek V2.1

Goedmensen, goed nieuws. Versie 2.1 en 4e druk van het DIY ethiek rolt van de pers. Acht hoofdstukken praktische ethiek. Nieuw in deze editie: Woede en Hey imposter. Kort en bondig en heel bruikbaar.

Voor wie is dit boekje?

Voor iedereen die dingen bedenkt die andere mensen gaan gebruiken. Want als je dingen maakt voor anderen, heb je een zekere macht. En daar moet je goed mee omgaan.

Wat doe je met dit boekje?

Dit boekje is jouw niet-religieuze gids die je steeds weer raadpleegt voor wijsheid. Jouw wijsheid: want de vragen die je krijgt gaan over jouw opvattingen. Het helpt je de juiste beslissingen te nemen, maar vertelt je nooit wat je moet doen.

Dit boekje is een tussenproduct. Een gestolde schets. Een pretentieloze, nauwelijks ontworpen publicatie. Een V2.1. Dus wat kun je ervan verwachten? Nou dit: A7, 48 pagina’s, 10 euro als je er ééntje bestelt, 7,50 euro bij 5 of meer, 6 euro bij 10 of meer. Verder beloof ik niks.

WTF 10 euro?!

Drukken van het boekje en verzending kosten samen 5 euro per stuk. De rest van jouw geld gebruik ik om boekjes gratis uit te delen aan bijvoorbeeld leerlingen en studenten. En natuurlijk steun je mijn project met jouw bijdrage! Waarvoor mijn hartelijke dank.

Ja, ik wil!

Wil je er eentje, of meer? Laat me weten: astrid@goedmaken.org, ik verstuur de boekjes op dinsdag en vrijdag. Alvast online een aantal hoofdstukken bekijken: DIY ethiek handboek.