DIY ethiek handboek gedrukt

Goedmensen, goed nieuws. De 2e druk van het DIY ethiek is binnen. Zeven hoofdstukken praktische ethiek. Kort en bondig.

Voor wie is dit boekje?

Voor iedereen die dingen bedenkt die andere mensen gaan gebruiken. Want als je dingen maakt voor anderen, heb je een zekere macht. En daar moet je goed mee omgaan.

Wat doe je met dit boekje?

Dit boekje is jouw niet-religieuze bijbel die je steeds weer raadpleegt voor wijsheid. Jouw wijsheid: want de vragen die je krijgt gaan over jouw opvattingen. Het helpt je de juiste beslissingen te nemen, maar vertelt je nooit wat je moet doen. 

Dit boekje is een tussenproduct. Een gestolde schets. Een pretentieloze, nauwelijks ontworpen publicatie. Een echte V1. Dus wat kun je ervan verwachten? Nou dit: A7, 48 pagina’s, 10 euro. Verder beloof ik niks. Wil je er eentje? Laat me weten: astrid@goedmaken.org, dan stuur ik je de betaalgegevens. De eerste 10 krijgen er een veiligheidsspeld bij. Alvast online alle hoofdstukken bekijken: DIY ethiek handboek.